Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Carrière-event Transport Techniek & Toekomst 20-21 september 2019

21 september 2019 08:00 - 17:00

Hebben jullie ook zo’n moeite met het vinden van goed personeel? Om dit groeiende probleem in de transport- en logistieke sector aan te pakken, wordt vanuit de Bedrijvenkring Apeldoorn een carrière-event georganiseerd: “Transport, Techniek & Toekomst”. Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn, op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019.

Doelgroep en activiteiten

Het event richt zich natuurlijk op chauffeurs en monteurs uit de branche. Maar ook op werkzoekenden en scholieren, om hen te enthousiasmeren voor misschien wel een baan bij jouw bedrijf, of een opleiding bij jullie organisatie. Daarnaast willen we kinderen en jeugd inspireren voor opleidingen en banen in deze sector, zij zijn immers de studenten en medewerkers voor de toekomst. Dat doen we door gave demonstraties, mooie shows, interessante trainingen en leuke activiteiten. Denk o.a. aan een demonstratie van een berging, dode-hoek training, pop-up werkplaats waar gesleuteld wordt aan de nieuwste motoren, een virtual reality simulator en een skelterparcours. Met live muziek, lekkere hapjes en drankjes, in een ongedwongen sfeer.

Doe ook mee en vind hier je nieuwe medewerkers of leerlingen! 

Show je mooiste trucks, geef een interessante demo, informeer de bezoekers over jullie opleidingen, of laat je monteurs sleutelen in de pop-up werkplaats, laat hen de ambassadeurs zijn van hun mooie vak. Met een groot aantal deelnemende bedrijven en organisaties wordt dit een uniek en interessant event voor iedereen, dat alle partijen unieke kansen biedt voor het vinden van nieuwe leerlingen en collega’s!

Brochure & contact

In bijgaande brochure vind je alvast een overzicht van de mogelijkheden en bijgaande plattegrond geeft een impressie van de opzet van het terrein. Graag nemen wij binnenkort telefonisch contact op, om de kansen en mogelijkheden verder te bespreken. Wil je verzekerd zijn van een mooie plek? Laat het ons dan snel alvast weten!

Hartelijke groet, mede namens de BKA-commissie,

Westerstorm Events

Eric-Jan Westen

Marieke Nieuwenhuis

055-5768745

Gegevens

Datum:
21 september 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: