Facts & Figures

In the spotlight; vergaderen bij Boven Martins

Inrichting en sfeer
Boven Martins is dé stijlvolle plek boven onze brasserie-wijnbar, voor meetings, trainingen, workshops en proeverijen en sinds maart 2019 operationeel. 

Inmiddels heeft onder andere de gemeente Apeldoorn al diverse boekingen gemaakt omdat ze de ruimte, in het centrum van Apeldoorn met parkeerruimte op loopafstand een fijne plek vinden om af te spreken. De ruimte is gesitueerd in een prachtig gerenoveerd woonhuis en dus ook als woonkamer ingericht met twee grote tafels (aan elkaar, maar kan dus ook los van elkaar) en biedt plaats aan 18 personen. Vanaf de tafel is er zicht op de iets lager gelegen, volledig ingerichte keuken met uiteraard een goede koffiemachine, altijd vers fruit, nootjes en huisgemaakt lekkers bij de koffie (inclusief). Wat er uit de koelkast wordt genuttigd zoals sap, frisdrank en wijn komt als nacalculatie op de factuur. Maar er staat dus ook een comfortabele bank, er is een haard, een aparte ruimte met nog een bank en een deur naar een balkon! We’d love to meet!

Ligging en omgeving
Boven Martins bevindt zich boven onze brasserie-wijnbar in het centrum van Apeldoorn. Op loopafstand tref je diverse parkeergelegenheden.

Eten en drinken
De lunch kan desgewenst in de gehuurde ruimte, als in de brasserie plaatsvinden. Een eventueel diner zal in de brasserie plaatsvinden, waarbij in overleg vrijwel alles mogelijk is. Denk hierbij aan een twee- drie- of viergangendiner of bijvoorbeeld een high-wine. We leveren met liefde op maat en zullen er alles aan doen om voor een ultiem ‘Martinsmoment’ te zorgen!

Lees meer! 

Bron: Vergaderlocaties.nl

Lees ook