Handig

In the spotlight! Vergaderen bij Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel

Door de centrale ligging aan de A1, dichtbij Apeldoorn en midden op de Veluwe, is het hotel de ideale locatie om een ruimte te huren. Ontdek de ruime keuze van vergaderzalen, auditorium, feestzalen en andere multifunctionele zalen.

De medewerkers van der Valk hotel Apeldoorn helpen u graag bij het organiseren van uw evenement. De Veluwe is onze achtertuin, waardoor u profiteert van de ideale combinatie van een effectieve vergadering in een prachtige, bosrijke omgeving. Op maat of in een arrangement.

Ligging en omgeving
Zakelijkheid en gastvrijheid gaan bij Van der Valk Hotel de Cantharel – Apeldoorn hand in hand, dat begint met voldoende parkeergelegenheid, ontvangst door onze vriendelijke medewerkers en een keur aan faciliteiten. De locatie bepaalt voor een groot deel het genot. Hier is sprake van het beste van twee werelden: pal aan de A1 én aan de rand van de Veluwe.

Eten en drinken
Het sfeervolle restaurant heeft vele fascinerende facetten. Dagelijks zijn de koks in beeld achter het Live Cooking Buffet. Op de à la carte kaart vindt u gerechten uit alle werelddelen. Zelfs als de weergoden iets minder goed geluimd zijn, is het verrukkelijk lunchen en dineren op het aangrenzende, verwarmde terras – in de pers omschreven als het mooiste en gezelligste terras van Apeldoorn!

Overnachten
Het is goed toeven onder het gastvrije dak van de Cantharel. U heeft keuze uit 160 luxe hotelkamers. In april 2009 hebben wij zij een nieuwe hotelvleugel geopend waar 2 mindervalide kamers, 4 familiekamers, 4 comfort deluxe en 68 comfortkamers gesitueerd zijn.

Bron: Inspirerende locaties

Lees ook