Netwerken

Gezocht: ondernemers met frisse blik!

Geloof jij als energieke ondernemer in de kracht van een samenwerkend Apeldoorn? Zit je vol goede ideeën over hoe we het label Ondernemen055 optimaal kunnen benutten om Apeldoorn nog sterker, kansrijker en succesvoller te maken? En hoe we daar vervolgens als ondernemers zelf van kunnen profiteren? Dan is het tijd om jouw frisse kijk op zaken te delen tijdens het Ondernemen055 SMEEDIJZER!

Even het geheugen opfrissen: het label Ondernemen055 staat voor samenwerkend Apeldoorn. Het label is 100% van, voor én door ondernemers. Dat betekent dat we het sámen dragen en grootmaken. Want meer verbinding? Samen sterker! Laat daarom je stem als ondernemer horen. Daarin faciliteren we graag, met het Ondernemen055 SMEEDIJZER: vol energie samen sparren onder het genot van een goed ontbijt.

Denk mee, smeed mee

Deelnemen aan SMEEDIJZER betekent participeren aan samenwerkend Apeldoorn. Het is jouw kans om je mening te delen, je steentje bij te dragen aan het grootmaken van het label én het naar je eigen hand te zetten. Met een frisse club ondernemers uit Apeldoorn starten we op donderdag 13 juni de dag fris en fruitig met een energieke ochtendsessie. Sommigen noemen zo’n sessie een brainstorm, anderen noemen het een denktank. Maar wij? Wij noemen het SMEEDIJZER. Want smeden, dat is wat we er doen. Zo geven we samen vorm aan Ondernemen055 en aan ondernemend Apeldoorn. Denk mee, smeed!

Ondernemen055 SMEEDIJZER

AREA055 | ZWITSAL APELDOORN
Donderdag 13 juni
7.30 uur – 9.00 uur

  • Korte, krachtige denksessies
  • Geen blabla, maar fris en functioneel!
  • Vol energie, voordat je eigen werkdag begint
  • Inclusief een goed ontbijt en koffie
  • Geïnspireerd en met nog frissere blik weer de deur uit
  • Samen vooruit!

Zien we elkaar bij SMEEDIJZER?
Meld je aan via onderstaand formulier.

Ja, ik smeed graag mee!

Lees ook