Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Netwerkborrel Onderwijs & Zorg

20 september 16:00 - 18:00

Ieder kwartaal een groepje gezellige mensen bij elkaar voor een hapje en een drankje om bij te kletsen en te netwerken, hoe leuk is dat!

Op vrijdag 13 december 2019 tussen 16:00u en 19:00u ben je wederom van harte welkom; mensen uit het onderwijs en de zorg én diverse zelfstandig ondernemers, allemaal uit Apeldoorn en omstreken.

Niets moet, alles mag is en blijft het motto. De sfeer is ongedwongen en ieder is op eigen wijze aan het netwerken. Drankjes betaalt ieder voor zich en voor de verzorgde borrelhapjes kun je een eigen gekozen bijdrage in de pot doen.

Om te laten weten met hoeveel mensen we komen, graag aanmelden door een mailtje te sturen naar info@gewoonspeciaalbegeleiding.nl én je aanwezigheid aangeven bij het evenement Netwerkborrel Gewoon Speciaal op Facebook. Zo kunnen andere aanwezigen zien wie ze mogelijk allemaal treffen.

Wil je op de hoogte blijven van evenementen en andere ontwikkelingen van Gewoon Speciaal zoals deze borrel en data van de rots- en watertraining op individuele inschrijving? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Gewoon Speciaal die vervolgens 4x per jaar verschijnt in je mailbox.

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Brownies&downies
Hoofdstraat 51
Apeldoorn,