Personeel in Apeldoorn

Gevestigd in Apeldoorn en op zoek naar de juiste medewerkers? Apeldoorn heeft een beroepsbevolking van 80.000 mensen, waarvan 30.000 hoog opgeleid. De stad heeft ook een grote aantrekkingskracht op hoger opgeleide werknemers die elders wonen. De regio Apeldoorn staat daarmee zelfs in de top van Nederland.

Werkgeversdienstverlening FactorWerk
FactorWerk is een samenwerking tussen verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord–Veluwe. FactorWerk biedt werkgevers één publiek aanspreekpunt voor de arbeidsmarkt in de regio. Contact met een accountmanager? Je vindt het overzicht op de website van FactorWerk 

Sociaal en effectief ondernemen
Werkbedrijf Lucrato zorgt voor een duurzame match tussen werkgevers en werkzoekenden met een afstand tot werk. Via één aanspreekpunt biedt Lucrato jou een bron van werkzoekenden en ondersteunen zij bij het inzetten van de juiste subsidies en regelingen.
Meer weten wat Lucrato te bieden heeft? Bekijk de website van Lucrato

Apeldoorn Scoort
Apeldoorn Scoort is een social community van en voor sociaal bewogen ondernemers. Zij zetten hun netwerk en expertise in om deuren te openen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor hen vormen zij de ‘kruiwagen’ naar werk. Teams uit Apeldoorn, Epe en Voorst strijden om zoveel mogelijk sociale impact te realiseren. Hun acties en scores delen zij op het platform www.apeldoornscoort.nl.

Apeldoorn Stagestad
Apeldoorn Stagestad is een platform waar verschillende hbo- en wo-stages uit Apeldoorn samenkomen. Bij Apeldoorn Stagestad zijn diverse grote en kleine bedrijven aangesloten. Dankzij de koppeling tussen bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten draagt Apeldoorn Stagestad bij aan een goede aansluiting van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Meer weten over Apeldoorn Stagestad? Kijk dan op de website

Lees ook