Cleantech in Apeldoorn

Apeldoorn is onderdeel van de Cleantech Regio. Samen met de gemeenten Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen werken ondernemers, overheid, onderwijs en onderzoek samen aan een energie neutrale en duurzame economie en samenleving.

Cleantech staat voor meer met minder. Meer productiviteit, meer banen en meer efficiency. Met minder energieverbruik, minder verspilling van grondstoffen en minder impact op het milieu. Samen naar een schone toekomst. Cleantech investeert in schone technologie die bijdraagt aan een duurzame wereld. Het staat voor de manier waarop wij ons vestigingsklimaat, economie en innovatie versterken. En voor hoe wij omgaan met vervoer en bereikbaarheid, wonen en leefomgeving en onderwijs en arbeidsmarkt. Cleantech loopt als ‘groene’ draad door alles heen.

Vanuit de regio kunnen de adviseurs van organisaties als Cleantech Regio Development, OostNL en Kiemt bestaande en nieuwe ondernemers mogelijk hierbij helpen.

Ook in Apeldoorn zijn er diverse activiteiten en netwerken op gebied van Cleantech, onder andere vanuit Cleantech hotspot Zwitsal Apeldoorn.

Ga naar de profielpagina van Cleantech Regio Development

Lees ook