Starten in Apeldoorn

Start je met ondernemen? Dan krijg je te maken met bepaalde regelingen van zowel de gemeente Apeldoorn, de Belastingdienst als de Kamer van Koophandel.

Gemeente Apeldoorn
Startende ondernemers leveren een belangrijke bijdrage aan de dynamiek en groei van de Apeldoornse economie. Nieuw ondernemerschap zorgt voor vernieuwing en variëteit in het bedrijfsleven. Daarnaast zorgen startende ondernemingen voor nieuwe arbeidsplaatsen. De gemeente Apeldoorn is er voor starters!
Lees meer over starten in de gemeente Apeldoorn

Belastingdienst
Op de website van de Belastingdienst lees je meer over onder andere BTW aangifte, Ondernemerscheck en het handboek voor ondernemers.

Kamer van Koophandel
Heb je vragen over het starten van een eigen bedrijf, een bestaand bedrijf overnemen of starten als freelancer of zzp’er? Je vindt alle antwoorden op de website van de Kamer van Koophandel.
Je kunt ook een kijkje nemen op het Ondernemersplein.

Start-up Apeldoorn
Startup Apeldoorn werkt samen met verschillende regionale opdrachtgevers (ondernemers en organisaties) aan innovatievraagstukken. Het is een platform voor startups, onderwijs, zorg, zelfstandig ondernemers en mensen in loondienst. Startup Apeldoorn legt verbindingen, start projecten en kickstart innovatie.
Lees meer op de profiel pagina van Start-up Apeldoorn

Lees ook