Handig

De Pastazaak bestaat een half jaar!

Een paar maanden geleden opende De Pastazaak voor het eerst zijn deuren als restaurant in Apeldoorn. Ineens trokken de Italiaanse mozzarella, knoflook, verse tagliatelle en prosciutto alle schijnwerpers in de Van Kinsbergenstraat.

In de Buurt Apeldoorn is benieuwd hoe het nu gaat met eigenaren Steffen Hummel en Nathalie Dirksen en gingen langs voor een latte macchiato con cannoli.

Misschien kende je De Pastazaak al als delicatesssenwinkel aan de Asselsestraat. Sinds augustus 2018 zijn Steffen en Nathalie open als Italiaans restaurant aan de Van Kinsbergenstraat, waar mensen kunnen lunchen, borrelen en dineren of een maaltijd af kunnen halen.

Mega enthousiast
“We zijn echt mega enthousiast over de hoeveelheid gasten die we de afgelopen maanden hebben ontvangen,” vertelt Steffen. “Dit heeft onze verwachtingen echt overtroffen. We hadden niet durven hopen dat het zo druk zou zijn.”

“We hebben ook veel complimenten over de inrichting gekregen,” voegt Nathalie toe. “De lichte kleuren en grote ruimte, mensen vinden de zaak gelukkig mooi geworden. En we zijn erg blij met ons team, we krijgen vaak positieve feedback over het personeel. Ik vind de sfeer hier altijd gezellig en laagdrempelig. ”

Lees meer via bron: In de Buurt Apeldoorn

Lees ook