Evenementen- en congreslocaties

In the spotlight! Origineel vergaderen? Bij City Lounge kan het!

Bij City Lounge gebeurt het: hier regelt u uw zaken, ontmoet u nieuwe mensen, ontvangt u relaties en organiseert u presentaties, vergaderingen of bedrijfsfeesten. In de voormalige bankkluizen zijn prachtige exclusieve ‘private’ wijnkelders gesitueerd welke omsloten worden door fraaie loungeruimten zoals een Wijnlokaal, de Whisky Box en Gouden Kluis.

Sfeervolle ruimten waar alles zorgvuldig op elkaar is afgestemd: laat u verrassen door de opstelling, de gebruikte materialen, kleuren en achtergrondmuziek. City Lounge ademt de sfeer van trendy lounge clubs in wereldsteden zoals Amsterdam, New York of Parijs. City Lounge biedt plaats aan groepen van 15 tot 300 personen, is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Inrichting en sfeer
Treed binnen bij City Lounge Apeldoorn en vergeet vrijwel direct waar je bent. De 5 inspirerende zalen met open haarden, comfortabele banken en fauteuils, verdeeld over 1400 m2 vormen een fascinerende plek voor uw vergadering, product-presentatie, symposium of bedrijfsfeest. De voormalige kluis en omringende ruimten van het bankgebouw zijn getransformeerd tot een totaal nieuwe, uitnodigende plek. City Lounge biedt plaats aan groepen vanaf 15 tot 300 personen is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Ligging en omgeving
City Lounge is gelegen in het centrum van Apeldoorn en is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Eten en drinken
Wij werken met een aantal vaste cateraars uit de omgeving die werken met veel streekproducten en verse ingrediënten. Op maat en afgestemd op uw wensen verzorgen wij graag een smakelijke lunch in de middag tot een sfeervol diner na uw bijeenkomst. Wilt u als afsluiting van uw vergaderdag een borrel met een hapje? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij beschikken over een sfeervolle bar hiervoor. Daarnaast behoren een private dinner en een wijnproeverij ook mogelijk. Voor de wijnproeverij beschikken wij over een sfeervol wijnlokaal. Dankzij de glazen wand heeft u direct zicht op onze wijnkelders.

Bron: City Lounge Apeldoorn

Lees ook