Facts & Figures

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor Innovatie Top 100

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kunnen zich tot en met 23 april aanmelden voor de vijftiende editie van de ‘Kamer van Koophandel Innovatie Top 100′. Op 14 oktober presenteert KVK tijdens een feestelijke bijeenkomst de ranking van de 100 bedrijven.

Bedrijven kunnen zich alleen aanmelden met producten die al op de markt zijn  gebracht. Een jury toetst de innovaties op groeipotentie, omzet, originaliteit, duurzaamheid en impact voor de branche en de samenleving.

Een plekje in de Top 100 is – hoewel er geen prijs aan is verbonden – volgens de KVK belangrijk voor bedrijven: het staat goed op de bedrijfs-cv; bijna alle Top 100-bedrijven zagen hun winst toenemen, namen extra personeel aan en werden internationaal actiever.

Noord- en Zuid-Holland waren vorig jaar met 22 bedrijven het best vertegenwoordigd, gevolgd door Gelderland met 14 bedrijven. Uiteindelijk eindigden vier bedrijven uit onze regio in de Top 100: Divitel (Apeldoorn), Medical Precision (Zwolle), Sendo Shipping (Harderwijk) en Leadax (Wapenveld).

Het Delftse PHYSEE won met het product Smartskin, een glazen gevel met geïntegreerde zonnecellen en sensoren.

Aanmelden voor de editie van 2020 kan via www.kvkinnovatietop100.nl

Lees ook