Facts & Figures

Ben jij of weet jij een ondernemende jongere tussen de 15 en 25 jaar die deze zomer aan de slag wil met een eigen onderneming?

Dan is het gratis project Zomerondernemer wellicht precies wat je zoekt. In zes weken zorgen we dat je goed voorbereid bent op het ondernemerschap. We starten op 24 juli met een drie daagse training bij de Rabobank, daarna volgen wekelijkse bedrijfsbezoeken in de regio (waaronder Auping in Deventer en Retulp in Apeldoorn), waarbij inspiratie, kennis delen en natuurlijk ook een rondleiding of gesprek met de gastondernemer erbij horen.

Samen in een groep van 20 tot 30 jongeren, allemaal met een eigen ondernemersidee, gaan we aan de slag om dit om te zetten in een levensvatbaar bedrijf. Doel van het project is om je een goede kennismaking met ondernemerschap te geven en je bovendien te verbinden met ondernemers in de regio.

Daarom is er ook samenwerking met bijvoorbeeld ABC Apeldoorn en MKB Deventer en ook Aventus en Saxion. Het project wordt op 27 augustus met een spetterende kick-out afgesloten in de mooie hal bij Centraal Beheer en er zijn nog wat plekken beschikbaar.

Dit project vraagt net zoveel tijd als je er zelf in wilt stoppen, het bijwonen van de training en kick-out is verplicht, maar je mag in overleg twee van de vier bedrijfsbezoeken missen om b.v. op vakantie te gaan. Wat je in de tussenliggende tijd doet bepaal je zelf. En weet dat er twee ondernemerscoaches en business buddy’s van o.a. ABC Apeldoorn beschikbaar zijn gedurende de zes weken om jou te helpen.

Na afloop krijg je een certificaat of mag je misschien wel door naar de landelijke finale… Inschrijving via www.zomerondernemer.nl of bel of app regio coördinator Ivar van Asten op 06-173 722 51.

Heb je een duurzaam ondernemersidee? Nog beter, want vanwege de samenwerking met CleanTech kunnen we je dan ook na de zomer verder helpen. Dus … kom in actie, de inschrijving loopt tot 20 juli.

Lees ook