Facts & Figures

Geen nieuwe afspraken bij gemeente

Het maken van een nieuwe afspraak bij de gemeente is tot en met 6 april in de meeste gevallen niet mogelijk.

Alleen als dat echt nodig is of als het spoed heeft kunt u een nieuwe afspraak maken. Bestaande afspraken blijven staan, maar worden mogelijk telefonisch afgehandeld. Hiermee sluiten we aan bij de landelijke richtlijnen en zorgen we ervoor dat we de belangrijkste dienstverlening kunnen blijven bieden.

Geen nieuwe afspraken tot en met 6 april 2020

Het is in de meeste gevallen niet mogelijk om een nieuwe afspraak in te plannen tot en met 6 april. Dit geldt voor alle dienstverlening. Heeft u een spoedgeval? Neem dan contact op met telefoonnummer 14 055. U kunt langer in de wacht staan dan normaal.

Bestaande afspraken blijven staan

Heeft u al een afspraak staan? Dan wordt deze mogelijk telefonisch afgehandeld. U krijgt hierover dan bericht. Krijgt u geen bericht? Dan gaat de afspraak ongewijzigd door. Als u klachten heeft als verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts, blijf dan thuis. Zo voorkomt u dat u anderen besmet. Houd rekening met de richtlijnen, dus schud geen handen en houd voldoende afstand tussen elkaar.

Niet zonder afspraak naar het stadhuis

Heeft u geen afspraak staan? Dan vragen we u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Als het noodzakelijk is om naar het stadhuis te komen, dan spreken we dit met u af.

Wilt u post of een formulier afgeven bij de gemeente?

Post en formulieren kunt u in de brievenbus van het stadhuis doen. U vindt de brievenbus aan de kant van de Deventerstraat.

Volg de richtlijnen van het Rijk en het RIVM

We vragen iedereen om zich te houden aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Beperk zoveel mogelijk uw sociale contacten de komende weken. Als u klachten heeft als verkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts, blijf dan thuis.

Lees ook