Facts & Figures

Lieke van der Palen uit Apeldoorn wint Business Voice Veluwe

De Apeldoornse Lieke van der Palen won zaterdag 25 januari in Nunspeet de Business Voice Veluwe. De Business Voice is een onderdeel van de Startersdag Veluwe, een netwerkevenement voor startende ondernemers in de regio.

Sjoechem
Lieke vertelde in 90 seconden over het educatieve spel Sjoechem. Sjoechem is bedoeld voor scholen en moet leren weer leuk maken. Lieke droomt ervan dat over een paar jaar kinderen op alle scholen in Nederland spelenderwijs leren met Sjoechem. Met haar pitch won Lieke haar eigen coach. Johan van de Worp van Lexman Advocaten gaat de komende maanden met haar aan de slag.

Starterscollectief Veluwe
De Startersdag is een initiatief van de Stichting Starterscollectief Veluwe. Een groeiend netwerk door en voor startende ondernemers. Een aantal Veluwse bedrijven en gemeenten steunt de stichting. Niet alleen financieel, maar ook door betrokken en aanwezig te zijn bij de diverse evenementen die de stichting organiseert. Zo opende burgemeester Van de Weerd van Nunspeet de Startersdag met een persoonlijke boodschap voor de aanwezige starters. De gemeente Apeldoorn feliciteert Lieke met haar resultaat en wenst haar veel succes met het lanceren van Sjoechem.

Lees ook