Duurzaamheid

Circulaire estafette van start

Circulaire estafette introfilm

Veel bedrijven zijn al circulair bezig, kringlopen worden gesloten en nieuwe manieren van samenwerking worden opgezocht. De komende tijd biedt Ondernemen055 een platform aan de verhalen van circulaire ondernemers. Om in beeld te brengen waar circulair ondernemen in Apeldoorn plaatsvindt. Zo laten we aan elkaar zien wat circulariteit in Apeldoorn is en wil zijn.

Klaar voor de start… af!

Op 1 juli 2019 heeft wethouder Jeroen Joon officieel de aftrap gegeven van de Circulaire Estafette. Hij overhandigde de stok aan de eerste estafette-deelnemer in Apeldoorn. Dit bedrijf geeft de stok door aan een andere ondernemer of organisatie die met circulariteit aan de slag is. Deze organisatie geeft de stok vervolgens weer door aan een volgende partij en zo krijgen we in totaal 6 circulaire ondernemers te zien. Tussen de video’s door verschijnen er blogs op Ondernemen055 waarin ondernemers hun circulaire product toelichten. Om de serie als een echte estafette te laten aanvoelen is er een estafettestok gemaakt. De stok is gemaakt van afvalhout en het metaal komt uit een oude kast, volledig circulair dus!

Heeft u ook een circulair verhaal over ondernemerschap en wilt u dit delen met ons? Neem dan contact op met jeron@creatingheroes.nl. Wie weet zien we u terug in de volgende blog!

Lees ook