Innoveren

Hier komt Family Entertainment Center ZERO055!

Eerste paal in de grond voor nieuw activiteitencentrum ZERO055

De eerste paal is recent onder veel belangstelling geslagen, de opening staat in juni 2018 op de agenda. Vrijetijdscomplex ZERO055 van Accres gaat de vrijetijdsmarkt in Apeldoorn nieuwe impulsen geven.

 

Veelzijdig leisure aanbod

De Dubbelbeek ontwikkelt zich volop als sport- en recreatiegebied. Straks verrijst hier ook het splinternieuwe ZERO055 met attracties als een elektrische binnen- en buiten kartbaan, Lasertag ruimte, Multi Escaperoom en Fluo bowlingbanen. De initiatiefnemer, de Apeldoornse leisure specialist Accres, exploiteert op de Dubbelbeek ook al het Aquacentrum Malkander en Kinderparadijs Binky. De komst van ZERO055 is een boost voor de veelzijdigheid.

 

Bijdragen aan ambities

“De behoefte aan mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding in Apeldoorn groeit”, legt Accres-directeur Piet-Hein Kolff uit. “Daarom zagen we hier goede kansen. Daarnaast willen we als Apeldoorns bedrijf graag bijdragen aan de ambities om het lokale toerisme naar een hoger niveau te tillen. Apeldoorn groeit, en als je goede mensen wilt binnenhalen moet je ook goede voorzieningen creëren.”

Piet-Hein signaleert ook dat er in Apeldoorn steeds beter wordt samengewerkt. Het platform Ondernemen055 is daarvan een voorbeeld.  “De samenwerking betekent een extra grote kick om dit complex neer te zetten. We zijn als ondernemers steeds minder alleen op onszelf gericht. Je ziet toenemende verbinding, zeker ook vanuit de ambitie om de regio Apeldoorn op de kaart te zetten. Daar kan ZERO055 een rol van betekenis in spelen.”

Lees ook