Netwerken

DankjewelTour

Gemeente Brummen en Apeldoorn reikten op donderdag 27 juni 2019 de Dankjeweltaart uit aan de Industriekern Eerbeek Loenen (IKEL). IKEL krijgt de Dankjeweltaart onder meer vanwege hun duurzame werkwijze en bijzondere aanpak binnen het multi-project Eerbeek Loenen 2030 waarin de provincie Gelderland, de gemeenten  Brummen en Apeldoorn en de IKEL nauw samenwerken aan gezamenlijke doelen.

Dankjeweltour
Met het uitreiken van de taart wil de gemeentes alle ondernemers bedanken die een bijdrage leveren aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie. Deze uitreiking tijdens een stuurgroepvergadering van de deelnemers aan het multi-project Eerbeek Loenen 2030 is onderdeel van de Dankjeweltour. Elke week gaat een gemeente op bezoek bij een bedrijf om een Dankjeweltaart te brengen en de ondernemer te bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Gelderse Economie. Rabobank zorgt het hele jaar door voor de taarten die gebakken worden door het Arnhemse familiebedrijf van het jaar, Bakkerij Hilvers.

EER-Award
De Dankjeweltour is onderdeel van een reeks activiteiten die in Gelderland plaatsvinden vanwege de EER Award 2019. Gelderland mag zich in 2019 de meest ondernemende regio van Europa noemen. Die eer delen we met de Regio Asturië in Spanje en Thessalië in Griekenland. Gelderland kreeg de European Entrepreneurial Region (EER) Award van het Europees Comité van de Regio’s.

Lees ook