Inspiratie in Apeldoorn

Influx PR & Communicatie verhuist naar Regus Businesspark Apeldoorn

Influx PR & Communicatie verhuist precies een jaar na de start naar een nieuw onderkomen in het Regus Business Park aan Het Rietveld in Apeldoorn. Voornaamste reden voor de verhuizing voor Gerline van Wijnen en Margienke Smit – de tweekoppige directie van Influx – is de diversiteit aan ondernemingen in het kantoorpand waar alle faciliteiten voorhanden zijn.

“De bedrijvigheid, het contact met andere ondernemers en het full-serviceconcept van Regus zijn voor ons van toegevoegde waarde. We worden compleet ontzorgd, zodat wij ons kunnen focussen op onze business en dat is ontzettend prettig”, vertelt Margienke Smit, mede-eigenaar Influx PR & Communicatie.

Begin 2019 namen Gerline en Margienke het stokje over van de vorige eigenaar die na dertig jaar met pensioen ging. “De mogelijkheid om Influx over te nemen was voor mij een unieke kans die ik met beide handen heb aangegrepen en het was extra leuk om dit met een oud-collega te doen”, zegt Gerline van Wijnen, die twintig jaar als medewerker verbonden was aan Influx en nu mede-eigenaar is van het business-to-business PR-bureau. “Mijn 20-jarig jubileum was de aanleiding dat wij elkaar weer troffen. Het idee om samen verder te gaan ontstond spontaan. Binnen twee maanden was alles rond.”

“Klanten en relaties reageerden vorig jaar enorm positief op de overname en zijn allemaal aan boord gebleven”, vertelt Margienke. “Veel daarvan ken ik nog uit de periode 1998-2008 dat ik bij Influx werkte. Het afgelopen jaar hebben verschillende organisaties uit Apeldoorn ons via het eigen netwerk gevonden en om PR-ondersteuning gevraagd. Het eerste jaar als ondernemers was absoluut een leerzaam jaar, maar ook een jaar dat vertrouwen geeft voor de verdere groei van ons bureau.”

Gerline: “Influx is al dertig jaar vaste partner in PR voor verschillende organisaties binnen de automatiserings- en ICT-sector. Maar we werken ook op projectbasis, zijn ad hoc de extra handen bij PR- en communicatie-uitingen en helpen ook organisaties uit andere sectoren met het professionaliseren van hun PR. Doorslaggevend in de samenwerking is de klik tussen de klant en ons bureau.”

Influx PR & Communicatie – Het Rietveld, 55A 7321 CT Apeldoorn
t. 055 366 30 34 –
info@influx-pr.comwww.influx-pr.com

Over Influx PR & Communicatie
Al ruim dertig jaar lang is Influx partner in PR voor organisaties binnen de automatiserings- en ICT-sector, grafische industrie, post- en documentverwerkingsmarkt en retailautomatisering. De aanpak is praktisch, proactief, persoonlijk. Vanuit verschillende redactionele invalshoeken zoekt het bureau continu naar mogelijkheden voor maximale exposure. Een nieuwe klant of productlancering. Een strategische overname of een partnership. Nieuwe medewerkers aan boord of onderzoeksresultaten onder de aandacht brengen. Het zijn perfecte momenten voor PR. Influx vertaalt die momenten naar interessante content met de juiste invalshoek. Meer informatie: www.influx-pr.com

 

Lees ook