Inspiratie in Apeldoorn

Nieuw indebuurt van Apeldoorn: Restaurant De Veluwe in Hoenderloo

Hoenderloo heeft er een nieuw restaurant bij! Daar waar eetcafé De Zaak begin november de deuren sloot, is Restaurant De Veluwe.

Ondernemers en broers Maik (27) en Jeffrey (26) van Buren bestieren het nieuwe restaurant aan de Krimweg in Hoenderloo, dat in het pand zit van het vroegere eetcafé De Zaak. Afgelopen weekend op 2 februari opende De Veluwe officieel de deuren.

Seizoensgebonden
“Wij hebben in tegenstelling tot De Zaak geen schnitzels op de kaart staan, maar net wat andere gerechten en werken altijd met verse en seizoensgebonden producten”, aldus Maik. “Mijn broertje was voorheen chef-kok bij De Krim hier in Hoenderloo en diverse vaste gasten van dat restaurant zijn hier al een hapje komen eten.”

Naast dineren kun je ook borrelen en lunchen bij het nieuwe restaurant, dat van woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur geopend is. “De kroegfunctie van De Zaak was aanzienlijk en daarom zijn we voor de mensen die er regelmatig borrelden op vrijdag- en zaterdagavond tot middernacht open.” De bar is dan ook gebleven, net als de stoelen en tafels.

Bron: Lees meer op In de Buurt Apeldoorn

Lees ook