Netwerken

Nieuw Apeldoorns ondernemersinitiatief: het Social Media Inspiratiecafé

Nieuw Apeldoorns ondernemersinitiatief: het Social Media Inspiratiecafé Leren van elkaar, inspiratie opdoen, direct aan de slag gaan, maak eens bewust tijd voor social media! Dat zijn de doelen van een nieuw Apeldoorns ondernemersinitiatief: het Social Media Inspiratiecafé. Het vindt iedere 3e dinsdag van de maand, van 10-12 uur, plaats aan de Wapenrustlaan 11 in Apeldoorn. De kosten zijn € 15,- per keer.

Leren en direct aan de slag gaan
“Wat moet ik op social media plaatsen? Op welk platform moet ik me focussen, ik kan toch niet alles bijhouden? Een 2-tal voorbeelden van vragen van ondernemers, die aanleiding zijn geweest voor de oprichting van het Social Media Inspiratiecafé”, vertelt initiatiefnemer Koos Luijk “Daarnaast is het mijn persoonlijke doel om ondernemers te laten groeien, als persoon en met hun bedrijf, door het op de juiste manier inzetten van social media. Ik wil hun onzekerheid ten aanzien van het gebruik wegnemen. Dat wil ik niet alleen doen door het geven van adviezen en trainingen. Door middel van het inspiratiecafé bied ik ondernemers een laagdrempelige manier om actief bezig te gaan of te zijn met social media. De cafévorm werkt stimulerend om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Leren van elkaar en direct aan de slag gaan, dat zijn de doelen van het Social Media Inspiratiecafé.”

Ervaringen
Luijk vervolgt: “We hebben inmiddels 2 inspiratiecafés achter de rug en de reacties zijn zeer positief. Bekijk dit filmpje maar eens van deelnemer Hélène Jorna, illustrator en ontwerper:

Lees meer

Bron: Gewoon in Apeldoorn

Lees ook