Netwerken

Gezocht: ondernemers met frisse blik 2.0!

De inspiratie vanuit de eerste smeedijzersessie is nog voelbaar. Tijd dus om door te pakken! We nodigen je daarom graag uit voor SMEEDIJZER 2.0.

Geloof jij nog steeds in de kracht van een samenwerkend Apeldoorn? Heb je na de eerste bijeenkomst nog meer goede ideeën over hoe we het label Ondernemen055 optimaal kunnen benutten om Apeldoorn nog sterker, kansrijker en succesvoller te maken? En hoe we daar vervolgens als ondernemers zelf van kunnen profiteren? Dan hebben we jouw frisse kijk weer nodig tijdens Ondernemen055 SMEEDIJZER 2.0!

Denk mee, smeed mee

Je kent het concept, deelnemen aan SMEEDIJZER betekent participeren aan samenwerkend Apeldoorn. Jouw kans om je mening te delen, je steentje bij te dragen aan het grootmaken van het label én het naar je eigen hand te zetten. Ook nu starten we met een frisse club ondernemers uit Apeldoorn op dinsdag 9 juli de dag fris en fruitig met een energieke ochtendsessie.

  • Korte, krachtige denksessies
  • Geen blabla, maar fris en functioneel!
  • Vol energie, voordat je eigen werkdag begint
  • Inclusief een goed ontbijt en koffie
  • Geïnspireerd en met nog frissere blik weer de deur uit
  • Samen vooruit!

Ondernemen055 SMEEDIJZER 2.0

Dinsdag 9 juli
7.30 uur – 9.00 uur
Area055

Spread the word

Een succesvol samenwerkend netwerkend businesslabel van, voor en door ondernemend Apeldoorn. Dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou én jouw netwerk voor nodig. Dus smeed jij mee op 9 juli, neem je dan ook één of twee mede-smeders met je mee? Want hoe sterker we staan, hoe kansrijker en succesvoller onze lokale economie

Ja, ik smeed graag mee!

Lees ook