Vestigen

Het voormalige V&D-complex krijgt weer volop allure

Het voormalige V&D-complex wordt door Elizen Vastgoed voortvarend ontwikkeld. De locatie heeft weer volop allure en onder meer ING heeft er een succesvolle zichtlocatie. Ondernemen055 polst de ervaringen.

Nieuw verdienmodel

Niet iedere V&D-locatie wordt met succes herontwikkeld, maar in Apeldoorn slaagde Elizen Vastgoed er in een levendig stukje Apeldoorn te creëren. Directeur Jaco Segers: “Daar zijn we heel blij mee. We hebben een flinke lobby ingezet en huurders enthousiast weten te krijgen. Een uitdaging, want retailers hebben het door de concurrentie van webwinkels niet gemakkelijk. Maar het nieuwe verdienmodel, een mix van online en fysieke winkels, heeft toekomst. Dat zie je hier duidelijk.” Segers hoopt in september volgend jaar het volledige complex gereed te hebben.

Bezoekersaantal verdubbeld

Een prominente speler op deze locatie is ING. Directeur zakelijk van ING Bank, Ron Jager: “We zochten meer kantoorruimte en een goede zichtlocatie met veel traffic, passend bij onze laagdrempelige formule. Je loopt hier gemakkelijk even binnen en het aantal klanten en bezoekers is verdubbeld. Bij ING zien we Apeldoorn als een hele belangrijke stad. We willen hier dan ook prominent aanwezig zijn met alle bancaire disciplines. Vanuit deze locatie kunnen we particulieren en bedrijven in en rond Apeldoorn perfect van dienst zijn.”

Lees ook