Vestigen

Welkom distributiecentrum Welkoop!

De Apeldoornse economie groeit. De kwaliteit van de stad is in trek bij steeds meer spelers van naam, zoals Welkoop. De succesvolle keten met 150 winkels en een webshop voor tuin, dier en kleding opent hier het nieuwe logistieke centrum.

 

160 arbeidsplaatsen erbij

Op het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, op een zichtlocatie, betrekt Welkoop 4,5 hectare terrein. Het nieuwe distributiecentrum levert 160 arbeidsplaatsen op. Welkoop is een dochter van Agrifirm, al langer in Apeldoorn gevestigd. De komst van Welkoop onderstreept de aantrekkingskracht van de stad. Ondernemers trekken de grens niet meer bij Utrecht, ze willen profiteren van de strategische positie van Apeldoorn bij twee snelwegen.

 

Grootse meeting 19 oktober

Meer bedrijven betekent meer economische kansen. Daar is wel ruimte voor nodig en daar maakt de gemeente zich dan ook sterk voor. Zo loopt er nu een haalbaarheidsonderzoek naar het nieuwe bedrijvenpark Ecofactorij 2 in de Biezematen. Om de samenwerking tussen gemeente en het bedrijfsleven te versterken vindt op 19 oktober een groots opgezette Ondernemersmeeting plaats, met onder meer de lancering van het vernieuwde online platform Ondernemen 055.

Lees ook