Evenementen- en congreslocaties

Energiecafé 29 januari Winst uit energietransitie met Jacqueline Cramer

Omwenteling benutten

Op 29 januari houden Bouwhuis, Tegenlicht Meetup 055 en energiecoöperatie deA een gezamenlijk energiecafé. Thema van de avond ‘Winst uit de energietransitie’, hoe Apeldoornse bedrijven kunnen profiteren van de energietransitie. Spreker is prof. dr. Jacqueline Cramer. Met haar ervaring inspireert ze ondernemers stappen te nemen in de transitie naar duurzaamheid.

Rol bedrijven energietransitie
Prof. dr. Jacqueline Cramer komt die avond voor de inhoudelijke input en om met het Apeldoorns publiek in gesprek te gaan over de rol van bedrijven in de transitie naar duurzame energie. Rode draad in haar werk is het verankeren van milieu en duurzaamheid binnen bedrijven, productketens en overheidsorganisaties. Cramer is hoogleraar duurzame innovatie aan de Universiteit van Utrecht. Tevens is zij ambassadeur circulaire economie Metropool Regio Amsterdam. Van 2007 tot 2010 was ze minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Gesprek en debat
Voor de derde keer houden architectuurcentrum Bouwhuis, Tegenlicht Meetup 055 en energiecoöperatie deA een gezamenlijk energiecáfe. De avonden bieden inhoudelijke input, debat en gesprek over duurzaamheid in Apeldoorn. De eerste avond ging over de mogelijkheden en obstakels van zonneweides, de tweede over de vraag hoe je kunt voorkomen dat de energietransitie alleen iets voor een elite wordt. Ook deze derde avond brengt de energietransitie dicht bij de Apeldoornse praktijk: hoe kunnen Apeldoornse bedrijven deze grote omwenteling die gaande is benutten?

Inschrijven energiecafé Winst uit de energietransitie

Energiecafé ‘Winst uit de energietransitie’
29 januari, inloop 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur.
ACEC-gebouw, Roggestraat 44.
Toegang is gratis, wel graag inschrijven

Lees ook