Evenementen- en congreslocaties

Ondernemend Apeldoorn bekent kleur op 30 januari

Tijdens de eerste ABC bijeenkomst in het nieuwe jaar willen we met elkaar in gesprek door het debat te voeren over meerdere stellingen. Eén Apeldoornse ondernemer zal een stelling verdedigen en van de aanwezigen in de zaal wordt gevraagd ‘kleur te bekennen’ door actief deel te nemen aan het debat. We hopen daarbij op mooie, verrassende en inspirerende reacties op de stellingen. Zo maken we er samen een dynamische en interactieve avond van die hopelijk voeding geeft aan jouw ondernemerschap in het nieuwe jaar.

Allereerst willen we jou via deze weg een goed en succesvol 2019 toewensen, maar op 30 januari willen we dat graag persoonlijk nog eens over doen op onze nieuwjaarsbijeenkomst. En naast mooie ontmoetingen, willen we deze avond ook met elkaar in gesprek door het debat te voeren over meerdere stellingen. Eén Apeldoornse ondernemer zal een stelling verdedigen en van de aanwezigen in de zaal wordt gevraagd ‘kleur te bekennen’ door actief deel te nemen aan het debat. We hopen daarbij op mooie, verrassende en inspirerende reacties op de stellingen. Zo maken we er samen een dynamische en interactieve avond van die hopelijk voeding geeft aan jouw ondernemerschap in het nieuwe jaar.

Daarnaast geeft ook het bestuur een toelichting op de plannen/ontwikkelingen binnen en buiten ABC en hoe zij werkt aan het verhogen van de relevantie van ons businessnetwerk. Dit alles om het lokaal zakendoen een boost te geven.

We ontmoeten je graag op 30 januari vanaf 19.00 uur bij het kantoor van Rabobank Apeldoorn aan de Eendrachtstraat 133. Aanmelden kan door op Bestel nu je ticket! te klikken en de aanmelding te vullen. Je ontvangt daarna een toegangsbewijs in je email. Iedereen is welkom.

Namens het bestuur zien we uit naar een mooie ontmoeting op 30 januari en fijn dat jij erbij bent.

Apeldoorns Business Collectief

Lees ook